Напълно отзивчиви онлайн резервации

Отворете клиниката си за нови срещи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в седмицата с най-ефективния напълно адаптивен софтуер за онлайн резервации за клиники на пазара.

Като напълно интегрирана функция, добавката за софтуер за онлайн резервации ви позволява да приемате срещи и предварителни плащания без риск от припокриване или двойно резервиране 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Клиентите, които правят онлайн резервации, ще освободят персонала на рецепцията и ще могат да използват повече от маркетинговите функции на нашия софтуер.

Автоматизираното резервиране означава, че потвърдените резервации се въвеждат директно в книгата за срещи, а не само като заявка за резервация. Софтуерът за онлайн резервации има вградена интелигентна система, която управлява персонала и гарантира, че той не е разпределен прекалено много.

Услугите и персоналът, които се предлагат онлайн, са напълно конфигурируеми от клиниката. По желание софтуерът за онлайн резервации може да определи цена на услугата или да вземе депозит.

Всяка резервация се потвърждава с имейл, а софтуерът за онлайн резервации има вградена поддръжка за SMS съобщения за срещи и позволява на клиниката да контролира подробностите на съобщението и графика за доставка.

Софтуерът за онлайн резервации дава възможност на клиентите на клиниката да виждат статуса на срещите си чрез собствения си онлайн акаунт.

Отзивчив за мобилни устройства, за да приемате срещи в движение.

 

HE ЗАБРАВЯЙТЕ ДА МИСЛИТЕ МОБИЛНО

Докато обмисляте софтуерни решения, е важно да вземете предвид, че съвременният екип е винаги на линия, винаги свързан и невероятно мобилен.

Когато обмисляте какъвто и да е нов инструмент, включително ClinicSoftware.com, трябва да се уверите, че технологията подобрява тази промяна в производителността и се вписва в съществуващия работен процес на екипа ви.

Инструменти за мобилен софтуер

Когато разглеждате софтуерни инструменти, ще забележите, че малко от тях имат функционални мобилни компоненти.

Онлайн резервации от мобилния телефон, достъп до дневната книга от мобилния телефон, достъп до смените от мобилния телефон.

Решения като ClinicSoftware.com са създадени първо за компютри и мобилни устройства с оглед на по-добрата интелигентност на екипа.Истинският мобилен CRM може да означава разликата между решение, което просто помага на бизнеса ви, и решение, което го революционизира.

 

ЗАЩО ClinicSoftware.com?


 
 

Свържете точките

"Clinic Software®.com е напълно изчерпателен SaaS (софтуер като услуга) в облака, създаден, за да помогне на компаниите и базираните на срещи бизнеси от всяка индустрия и размер, като клиники, спа центрове и салони, с инструменти, които помагат за увеличаване на продажбите, спестяване на време и организиране."

ЗАДАВАЙТЕ ВАШИТЕ ВЪПРОСИ