ЗАЩО ClinicSoftware.com?


 
 


Свържете точките


"Clinic Software®.com е напълно изчерпателен SaaS (софтуер като услуга) в облака, създаден, за да помогне на компаниите и базираните на срещи бизнеси от всяка индустрия и размер, като клиники, спа центрове и салони, с инструменти, които помагат за увеличаване на продажбите, спестяване на време и организиране." 

ИЗБЕРИ КЛИЕНТИ


 
 

Skinsmiths

"Те ще направят своите препоръки и ще обсъдите как изглежда решението, как ще изглежда то на ниво клиника, а след това ще може да се мащабира и да се разпространи в цялата система. Бързо е, безпроблемно е."

 
 
 
 

Cosmebeauté

"Радвам се, че избрах да мигрирам с ClinicSoftware.com. Нещата се решават много бързо, имало е случаи, в които е трябвало да добавя формуляри за съгласие за нови лечения и те са били добавени в рамките на час, защото пациентите са чакали. Това е наистина добра услуга."

 
 
 

Rtwskin

"Бих искал да кажа, че първото нещо, което е наистина впечатляващо, е бързината, ако трябва да бъда честен с вас. Тъй като сме използвали и други софтуери и сме виждали различни демонстрации, но в сравнение с ClinicSoftware.com, ClinicSoftware.com е много бърз, така че всичко, което правим, всяко действие, което предприемаме в софтуера, без значение дали е дневник, отчет или нещо друго, е много бързо, което наистина ми харесва и мисля, че това е, което отличава ClinicSoftware.com от другите софтуери".

 
 

Pulse Light Clinic (Клиника за импулсна светлина)

"През март имахме голям ръст на запитванията, но консултациите ни не отговаряха на тях, а в момента, в който започнахме да правим онлайн резервации с ClinicSoftware.com, консултациите просто се увеличиха. Тя буквално се е променила толкова много. Тази система за онлайн резервации работи много добре, тъй като е мигновена онлайн. Функционалността е перфектна, няма какво да се променя."

Spa St George's Hill (Спа център St George's Hill)

"ClinicSoftware.com гарантирано ще повиши рентабилността ви и ще ви даде възможност да контролирате напълно всеки аспект на вашата практика."

 

Bloom Dubai Aesthetic and Laser Clinic (Клиника за естетична и лазерна медицина Bloom Dubai)

"Бях на срещи с много различни компании от Дубай и Великобритания, но повечето от тях не желаеха да се адаптират или да правят промени, имаха определен софтуер, който искаха да бъде възприет по този начин, така че трябваше да се адаптирате около тях. ClinicSoftware.com бяха единствените, които пожелаха да се адаптират към вас и начина, по който функционирате, и начина, по който искате да работи вашата клиника, така че това я прави специална."

 

Epilium & Skin Clinic

"Ще трябва да избера функциите на iPad. Просто свързваме iPad директно със системата и клиентите могат да се подписват с пръсти. Няма хартия и сканиране, така че е много лесно за нас."

 

Massagem CityLux (Масаж CityLux)

"Те са най-модерният софтуер за клиники в индустрията. Те разполагат с чудесни функции, които са лесни за използване не само от екипа в офиса, но и от нашите терапевти. Имаме и мобилно приложение, което е много лесно за използване и позволява на клиентите да правят резервации направо от телефона си."

 

Laserclinics Norway (Лазерклиника Норвегия)

"Наистина съм доволен, мисля, че е много интуитивен и лесен за работа, професионален е и улеснява работата ни. Сега, когато правим срещи, можем просто да добавяме всички необходими бележки на едно място, а сега имаме и възможност да правим снимки преди и след."

 

Victoria Eva (Виктория Ева)

"Моето мнение : страхотна програма, много удобна за използване, много по-лесна от други, които сме опитвали; няма да споменавам имена. Софтуерът е гъвкав и те винаги имат голяма подкрепа и могат да променят програмата според нуждите и исканията на салона "

So Glam (Така че Glam)

"Причината, поради която избрахме ClinicSoftware.com, беше, че се отличаваше от останалите. В миналото съм използвал няколко различни софтуерни решения, но имам чувството, че това е най-доброто, тъй като обхваща всички аспекти на бизнеса. Любимата ми характеристика е историята. Като собственик на бизнес е важно да можете да видите всички проблеми през деня, така че просто да можете да се върнете назад и да видите историята и какво е било взето, е една от най-добрите функции "

 

Bodycraft London

"Наскоро исках да популяризирам оферта за нашите редовни клиенти, затова им изпратих оферта с 20% отстъпка, ако резервират за вторник и сряда. Веднага след това видяхме много повторни резервации. По-голямата част от маркетинга правя чрез ClinicSoftware.com неговите маркетингови решения, като бюлетин, sms текст, карта за лоялност, ваучери за подаръци и много други. Благодарение на съобщенията получаваме много по-малко откази от участиеһттр://....Ние увеличихме продажбите с 400%. Огромни благодарности! "

 

Vacu Fitness Gym & Beauty Clinic

"ClinicSoftware.com е фантастичен не само защото е най-добрият софтуер на пазара, но и заради хората, които работят там. Винаги, когато се свързвам с ClinicSoftware.com , хората, с които разговарям, са щастливи да ми помогнат и няма нещо, което да не могат да направят. Те ще добавят персонализирани функции в софтуера, които са пригодени изключително за вашия бизнес.


 

Laze Away Aesthetic Centre (Естетичен център Laze Away)

"Като мениджър любимата ми функция са отчетите, тъй като те улесняват живота ми. Бих казал, че системата за резервации е много пълна. Онлайн резервацията е другата ми любима функция, тъй като тя помага много на клиентите, които нямат представа кога искат да си запишат среща. С помощта на система за онлайн резервации клиентите могат да проверяват сами, тъй като уебсайтът за онлайн резервации е отворен 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата."

 

Gemini Hair & Beauty

"ClinicSoftware.com е на разумна цена и ние открихме, че е много по-добър от други услуги там. Преди това имахме система, която беше много лоша, а обслужването на клиентите беше абсолютно ужасно. Ние използвахме ClinicSoftware.com и го намираме за много добър."

 

Spa Junkie - FACEGYM

"Както във всеки успешен бизнес, и при нас постоянно идват и си тръгват клиенти, които резервират срещи, пренасрочват ги и ги отменят. Това може да стане много лудо, но ClinicSoftware.com ми помогна да организирам срещите си с помощта на дневника. Освен това ми помогна да управлявам персонала си с помощта на функциите на ротацията."

Готови ли сте за своя собствена история на успеха? Позволете ни да отговорим на вашите въпроси! Ние сме с вас в това пътуване, на всяка крачка от пътя.