Д-р Хина Сра, основател на Cosmebeaute

 

Радвам се, че избрах да мигрирам с ClinicSoftware.com. Нещата се решават много бързо, имало е случаи, в които е трябвало да добавя формуляри за съгласие за нови лечения и те са били добавени в рамките на час, защото пациентите са чакали. Това е наистина добра услуга.

Една от любимите ми функции е тази, в която можете да сравнявате снимките. Така че ние приемаме пациенти в продължение на 6 месеца и им провеждаме различни лечения, така че трябва да можем да им покажем различните части на тялото, които са дошли да лекуват. Имаме възможност да направим снимки от преди и да ги сравним с настоящите резултати. Това е наистина хубаво, защото можете да ги видите една до друга и това показва, че всъщност сте преминали през много промени, защото понякога пациентите просто не осъзнават промяната, ако не видят снимките една до друга.

Харесва ми и разделът с курсовете, в който вместо да се изброява броят на посещенията на клиентите за процедури за лице и процедури, всъщност се прави много хубав списък. Всеки път, когато резервирате среща, се отнема курс, за да знаете колко курса са останали за този пациент. Харесва ми начинът, по който можем да избираме вноските и начина на плащане, тъй като това осигурява по-голяма гъвкавост на пациентите ни, което означава, че получаваме повече клиенти. Те знаят, че не е необходимо да платят 3000 GBP наведнъж, а могат да ги платят на 4 или 2 вноски, или както им позволяват финансовите възможности.

Когато искам да направя персонализация, е много лесно, мога сам да променям определена информация в имейл, а когато става въпрос за промяна на нещо в уебсайта за продажба на продукти, е много лесно, защото буквално седнах с екипа, обясних какво е моето виждане, как искам да изглежда страницата и те я създадоха точно така, както исках, така че беше много лесно.

Нашата онлайн резервация е базирана на типовете кожа: суха, смесена и мазна, след което пациентът щраква върху сухата кожа например и му се казва, че има нужда от този или онзи продукт, след което се преминава към следващия етап за добавяне на SPF. След това той просто поставя всичко в кошницата и когато се отпишат, може да премахва неща от кошницата и да я редактира. След това те могат да изберат как да бъде доставена.