Сега е по-лесно от всякога да персонализирате опита си с онлайн срещи с Clinicsoftware.com.

 
 

 

Заявете свой персонализиран шаблон за покана

Ето кратък преглед на предимствата, които получавате от функцията за консултации с видео срещи. Персонализирайте шаблоните за срещи според желанията си. Приспособете го към компанията си, към темата на срещата или дори към личността си. Създаването на личен шаблон означава, че хората, които се присъединяват към вашата среща, се запознават с вас и вашата марка още преди да са влезли в срещата.

 

 

 

 

Персонализирайте преживяването си по време на среща с брандирани имейли и текстове

Осигурете бързо приемане с възможности за провеждане на срещи, които улесняват стартирането, присъединяването и съвместната работа на всяко устройство.

 

 

По-добро безплатно аудио изживяване

Безплатната услуга Clinicsoftware.com се съчетава безпроблемно с функциите, на които разчитате всеки ден: аудио, запис, планиране и дистанционно управление. С безплатните услуги никога не се налага да се притеснявате, че клиентът ще плати сметката за участие в срещата ви. Получавате конкурентни тарифи без скрити разходи или такси за превишаване. Сигурността е от корпоративен клас, а вие запазвате 24-часов административен контрол върху акаунта си. Това наричаме "Бъдете свой собствен шеф".

 

 

 

 

Присъединете се навсякъде, на всяко устройство

Онлайн срещите осигуряват рационализирани видеоконференции от корпоративен клас от десктоп и мобилни устройства.

 

 

 

Пълнофункционални контроли на хоста

Заглушавайте/отменяйте звука на участниците в дискусията и превръщайте присъстващите в участници в дискусията, като им предоставяте аудио- и видеовъзможности за по-активно участие. Осигурете възможност за вътрешна и външна комуникация, срещи на всички служители и обучения чрез една комуникационна платформа.

 

 

 

 

Споделяне на екрана с едно кликване

Да се постигне един и същ подход е лесно, когато се включи мигновеното споделяне на екрана на Clinicsoftware.com. Когато започнете срещата си, просто натиснете бутона "излъчване" и сте готови за работа. Всичко е толкова просто. А с функцията за водещи на Clinicsoftware.com можете да се ангажирате с аудиторията си на още по-дълбоко ниво. Сътрудничеството е ефективно, лесно и безпроблемно - и не е необходимо да сте в една и съща стая, за да го направите.

 

 

 

Започнете перфектната среща с вашия клиент.