ClinicSoftware.com е съвместим с PCI DSS
(Стандарт за сигурност на данните в индустрията за платежни карти)

 
 
 
Цялостно съответствие : Да
Статус на съответствие на SAQ: Съответствие
Вид отчетност: Онлайн
Ниво на PCI: 4
Профилирани: Да
Дата на профилиране: май 17, 2020
   Тип SAQ: C-VT
   Качване на AOC : Не
Атестацията е валидна до: 22 май 2021 г.
 
 
 
 
 

ClinicSoftware.com се отнася много сериозно към вашата поверителност и сигурност на данните. Съответствие с PCI DSS (стандарт за сигурност на данните в индустрията за платежни карти) и регистрация по Закона за защита на данните.
Всички комуникации с нашите сървъри са криптирани с SSL/TLS (гаранция от 1 750 000 USD), което означава, че вие и екипът защитавате данните на вашите клиенти от изтичане! За по-добра сигурност предлагаме и възможност за използване на двуфакторно удостоверяване!

Вашият бизнес профил ще определи оценката на сигурността Преглед. Целта на попълването на вашия бизнес профил е да се уверим, че разбираме рисковете за сигурността, на които може да е изложен вашият бизнес.

Целта на тази оценка е да се уверите, че сте наясно с възможните рискове за сигурността, свързани с начина, по който приемате картови плащания във вашия бизнес.

Съветът за стандарти за сигурност на индустрията за платежни карти е създаден от най-големите доставчици на кредитни карти с цел да се намалят измамите с кредитни и дебитни карти.

Целта на тази оценка е да се гарантира, че вашият бизнес е защитен в съответствие с изискванията на стандарта за сигурност на данните на индустрията за платежни карти (PCI DSS).

 
 

Създаден, за да ви спести време, създаден, за да ви донесе повече пари, създаден за вас. Пълен контрол в реално време. Време е да поемете контрола върху бизнеса си.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ