ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

В: Има ли техническа поддръжка в Обединеното кралство? 
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK:  Да. Нашата техническа поддръжка се намира в Лондон, Великобритания.

В: My business is not a beauty Clinic or hairdressing Clinic but I still want to use ClinicSoftware, is this possible ? 
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK: Да. Абсолютно. Въпреки че ClinicSoftware е разработен за индустрията за красота и коса, той може да се използва за управление на всякакъв бизнес, който се основава на назначаване, например гримьори, уелнес центрове, йога студиа, солариуми, медицински спа центрове, боксови тренировки, танци, фитнес, пилатес, бойни изкуства, спортни постижения, физиотерапия, здравен клуб, перманентен грим и много други.

В: Why Choose Complete Clinic Softwarefrom ClinicSoftware ? 
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK: Открийте какво ни прави най-добри. ClinicSoftware е подходящ за нови клиники, средни и големи клиники, които са готови да започнат и да преминат към следващото ниво на най-професионалното управление на бизнеса за индустрията за красота и коса. Когато изберете пълния софтуер за резервации на клиники на ClinicSoftware, вие не просто получавате нашия най-актуален софтуер. Ние предлагаме вградена програма за дневни резервации, POS, система за складиране на продукти, система за управление на клиенти, маркетинг с текстови съобщения, онлайн маркетинг, график на персонала, онлайн резервации и над 60+ чудесни функции за управление на бизнеса ви на професионално ниво. За всички страхотни функции, моля, разгледайте нашата страница с функции в главното меню.

В: Why is ClinicSoftware better than other Clinic software ? 
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK: Много причини: Над 10-годишният ни опит в създаването на софтуерни продукти, базирани на удовлетвореността на клиентите, ни позволи да разработим най-пълния и актуален софтуер за индустрията за коса и красота.
Пълна поддръжка и безпроблемна интеграция за персонални компютри, Windows, Mac, лаптопи и таблети с напълно отзивчива добавка за онлайн резервации за настолни компютри, лаптопи, таблети и смартфони. В облака. Всичко работи заедно в реално време, по всяко време и от всяко място. Освен това разполагате с много страхотни функции. Няма проблеми, няма проблеми, няма повече губене на време. Само ползи. Също така най-добрата техническа поддръжка.

B: Who is ClinicSoftware for ? 
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK: За собствениците на салони, които преминават от по-стари системи, голям брой клиники вече са компютъризирани. Технологиите се променят, системите, които са били добри преди пет години, са много стари в днешно време и скоро ще изчезнат! В облака Новите технологии са задължителни, за да се запази конкурентното предимство. Време е за промяна и да видите какво могат да предложат най-новите технологии за вашия бизнес. Често това ще е на по-ниска цена, отколкото да продължите да използвате наследените системи.
Ако за първи път откривате нов бизнес в сферата на красотата и косата, това може да е вълнуващо. Подходящият софтуер може да направи разликата между успеха и неуспеха. ClinicSoftware ще оптимизира бизнеса на вашата клиника, докато тя се разраства.

За големи фирми с повече клонове. Независимо дали разполагате с няколко клиники, или тепърва планирате втория клон на вашата клиника. Софтуерът ClinicSoftware е система, проектирана с цялостна функционалност на групата от първата стъпка. Задачите, които са били трудни или отнемащи време при съществуващите системи, вече не са трудни, а сега ще спестите време.
За собственици на салони, които правят първите стъпки в областта на технологиите. Можете да започнете работа и за нула време софтуерът ще ви спести време и ще ви помогне да управлявате бизнеса си много ефективно, генерирайки печалба и повече клиенти.
За вас, ако управлявате бизнес, който се основава на назначаване, например клиника за красота, фризьорски салон, спа център, естетична клиника, гримьори, уелнес центрове, йога студия, солариуми, медицински спа центрове, боксови тренировки, танци, фитнес, пилатес, бойни изкуства, спортни постижения, физиотерапия, здравен клуб, перманентен грим и много други.

В: Какво е отдалечен достъп? 
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK: Отдалеченият достъп е възможността да получите достъп до софтуера си от отдалечено разстояние. В корпорациите хората в клоновете, работещите от разстояние и пътуващите могат да се нуждаят от достъп до служебните си данни. С тази функция имате достъп от офиса си, от дома си и дори от почивка.

 
 
 

B: Мога ли да регистрирам продажби на дребно в ClinicSoftware?  
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK: Да. Възможността за регистриране на продажби на дребно е налична в ClinicSoftware.

В: Как да променя имейл адреса, с който съм се регистрирал?  
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK: В ClinicSoftware се отнасяме сериозно към сигурността, така че имейл адресът ще трябва да бъде променен от някой от нашите техници по поддръжката. Моля, използвайте формуляра за контакт и посочете данните за съществуващия имейл адрес и новия имейл адрес. Моля, обърнете внимание, че паролата ви за вход ще остане същата.

B: Как мога да използвам функцията/допълнението за онлайн резервации и да я добавя към моя уебсайт? 
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK: Ако сте закупили добавката за онлайн резервации, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка и той ще ви предостави всички подробности и уникалната ви връзка, за да започнете да приемате онлайн срещи от клиентите си. Създаването на тази добавка отнема само два часа.

B: Как мога да изпробвам добавката за онлайн резервации, преди да я добавя към моя уебсайт? 
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK: След като имате лиценз за нашия софтуер, можете да изпробвате добавката за онлайн резервации във всеки един момент. За да изпробвате добавката за онлайн резервации, добавете себе си като клиент в ClinicSoftware, като се уверите, че сте въвели имейл адреса си в записа на клиента, след което изпратете имейл на нашите техници по поддръжката и ние ще ви изпратим директната връзка за добавката за онлайн резервации.

B: Искам да разширя бизнеса си, мога ли да добавя още служители? 
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK: Да. Абсолютно. Искате да имате повече клиенти и следователно повече персонал, затова нашият специфичен софтуер няма ограничение за броя на клиентите и персонала, които можете да въведете, както и всички наши страхотни функции и всички възможности за отчитане.

B: Ще работя по-малко часове, ще спестя време, като използвам този софтуер? 
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK: Да. С нашия софтуер ще спестите огромно количество време и усилия и ще можете да следите посоката на развитие и рентабилността на клиниката, без да се налага да сте там през цялото време, от дома си, от почивката си или дори от друга държава. Благодарение на функциите на софтуера вашият служител ще може да изпълнява някои от задачите, които обикновено трябва да изпълнявате вие.

B: Имам вече инсталиран компютър в моята клиника, мога ли да го използвам или трябва да купя друг компютър?
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK: Ако имате компютър в клиниката си, не е необходимо да купувате нов компютър. Да, можете да използвате компютъра си с нашия софтуер.

B: Бих искал да използвам този софтуер като POS (точка на продажба) и за цялостно управление, възможно ли е това? 
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK: Другият софтуер за клиники се предлага в две основни категории: POS (място на продажба) и "Контрол на софтуера за общо управление", но нашият софтуер е всичко в едно решение, включващо функциите на POS (място на продажба) от продажби, книга за назначения, каса, до контрол на общото управление и вашата клиника за красота трябва да работи по-ефективно, печелившо с всички големи функции, споменати в главното меню.

B. Как добавката за текстови съобщения ще помогне на моя бизнес? 
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK: като ви спестява време и пари. Ето какво вече ни казаха няколко потребители:

"Потвърждаването на срещите ни чрез текстово съобщение е много по-лесно и бързо, отколкото да се обаждате на хората. Това отнемаше много време, невинаги се обаждахме на всички и не успявахме да се свържем с всички. Някои хора не приеха обаждането, тъй като бяха на работа или заети. Използването на текстови съобщения е много по-дискретно и можем да потвърдим всички срещи за следващия ден за минута-две. Обаждането по телефона би натоварило телефонната линия на клиниката, би отнело 2 или 3 часа и би ни струвало повече, отколкото плащаме за текстови съобщения."

"Клиентите обичат да получават напомнянията, тъй като понякога ни казват, че са забравили. Някои от тях ни се обаждат или ни изпращат текстови съобщения и се пренареждат, което е по-добре, отколкото да не се появят, тъй като след това можем да предложим слот за отмяна на хората в нашия списък."

"Ако имаме пропуски в резервациите, изпращаме съобщения на клиенти, които не сме виждали от известно време, и им предлагаме промоционална цена само за периода на затишие. Работи добре и трябва да внимаваме да не изпращаме твърде много съобщения, за да не разочароваме клиентите, когато сме резервирани на 100%."

"На някои клиенти изпращаме текстови съобщения, за да ни изпратят обратната си връзка по имейл или с текст, за да се уверим, че са доволни или дали сме могли да направим нещо различно или по-добро за тях."

B: Каква е разликата между изданията на ClinicSoftware? Сравнение на изданията ?
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK: Нашите софтуерни издания за клиники са подходящи за всяка клиника и за всеки бюджет.

B: Любопитно ви е за софтуера ClinicSoftware? 
O: Подкрепа за Clinic SoftwareUK: Добре! Любопитството е признак на интелигентност! Прочетете какво казват за нас нашите невероятни членове на Uber Genius в раздела с отзиви и след като се убедите, разгледайте нашите софтуерни издания.

 

САМО ЗА СЪЩЕСТВУВАЩИ КЛИЕНТИ

За да изпратите въпрос до отдела за поддръжка, моля, кликнете тук..

Подкрепа: 24/7 чрез имейл и билет.